Flats
Actrices
Seminar
Foto's
Werkwijze
ContactTheater Flats MovieTHE MOVIE
door Theater Flats

Theater Flats Maybe I'll Enjoy It Next YearOp Montmartre in de Bergen

Theater Flats Maybe I'll Enjoy It Next YearMaybe I'll Enjoy It Next Year
T.b.v. clip Wouter Hamel

Theater Flats Maybe I'll Enjoy It Next Year Akela's
door Theater FlatsTheater Flats: Symposium, seminar, congres of studiedag


Je kunt het een symposium, seminar, congres of een studiedag noemen, als je Theater Flats inhuurt kun je er zeker van zijn dat de deelnemers niet in slaap zullen vallen.
Op theatrale wijze zorgt Flats ervoor dat de mensen op een prettige manier bij de les blijven.

Ze zjjn altijd weer blij als alle mooie meiden griep hebben, want dan worden Lies, Zus en Sjaan uit de kaartenbak gevist om te opereren als Hostess Service Graag Gedaan. En dat doen ze vol overgave. Te beginnen met een ontvangst.

Logistieke zaken
Ze ontvangen de congresgangers op een vrolijke manier en de toon is gelijk gezet. Hierna zorgen ze voor een goede logistiek. Met een ratel, nog overgehouden uit de tijd dat Lies in het onderwijs zat, worden de gasten beleefd doch dringend verzocht zich naar een andere ruimte begeven.

Seminar met Theater Flats

 

En doof zijn ze zeker niet, deze dikke vriendinnen uit een doorzonwoning, Ze reageren alert op wat er gezegd wordt, veel lachsalvo’s tot gevolg hebbende. En bij een interessant, doch lang plenair gedeelte, kan dit een verademing zijn. De dames weten dit goed te doseren, zodat de serieuze toon niet onderuit gehaald wordt.

Workshops of buffet
Wanneer de deelnemers zich moeten verspreiden in verschillende workshops, dan regelen zij dat perfect en ook houden ze in de gaten wanneer er afgerond moet worden.
Als er een buffet is, dan zullen ze overijverig assisteren en tijdens de pauzes zorgen zij ervoor dat er genetwerkt kan worden.
Het maakt deze bijzondere gastvrouwen niet uit of ze nu 40 of 1000 gasten moeten ontvangen. Ze worden er niet warm of koud van en doen gewoon hun werk.

Dagvoorzitter
Op verzoek nemen de dames ook de taak van dagvoorzitter op zich.
Kortom, wie iets oorspronkelijks zoekt, is bij Theater Flats aan het goede adres.
Er zal nog lang over gesproken worden….

Wie Theater Flats belt krijgt Gerline de Poorter (Lies), Francie Lommen (Zus) of Bernadette Hendrikx (Sjaan) aan de lijn.


Theater Flats
Telefoon: +31(0)6 338 681 66
E-mailadres: Flats@theater-flats.nl

Disclaimer | ©1995 - 2014 Theater Flats