Flats
Actrices
Seminar
Foto's
Werkwijze
ContactTheater Flats MovieTHE MOVIE
door Theater Flats

Theater Flats Maybe I'll Enjoy It Next YearOp Montmartre in de Bergen

Theater Flats Maybe I'll Enjoy It Next YearMaybe I'll Enjoy It Next Year
T.b.v. clip Wouter Hamel

Theater Flats Maybe I'll Enjoy It Next Year Akela's
door Theater FlatsTheater Flats: onze werkwijze


Waar Lies, Zus of Sjaan  (drie dikke vriendinnen uit een doorzonwoning) ook zijn,  deze Theatergroep uit  Eindhoven gaat er met volle kracht tegenaan.

Buiten en binnen
Dat kan zijn buiten (festival, kermis, winkelcentrum, braderie, pretpark, sportdag, boottocht) of binnen (ontvangst, beurs, feest, opening, presentatie, studiedag, winkel). 

Ludieke sfeer
Theater Flats zorgt voor een ludieke sfeer en de nodige hilariteit,  waarbij de dames vaak het publiek op het verkeerde been zetten. Zijn ze nu echt of is dit  theater? Als het even kan laten ze dit in het ongewisse.

Tranen van het lachen
Of het nu de gezellige oma’s achter de rollator, de pronte akela’s, de frivole missiezusters van de Orde der Delicatesse, de gooische dames, de keurige matrozendames, de Kontiki Girls of de presentatrices in zuurstokroze zijn, ze weten zowel jong als oud tot tranen toe aan het lachen te brengen.

Theater Flats

 

De actrices haken in op wat ze op hun weg tegenkomen. Als er muziek is gaan de beentjes van de vloer (met futschoenen en al), terrassen worden op stelten gezet, springkussens onveilig gemaakt en steile wanden beklommen.

Bij een feest  of symposium zorgen de dames als Hostess Service Graag Gedaan dat de boel vlekkeloos verloopt. Telkens duiken ze ergens anders op en houden de gasten op een verfrissende manier bezig. Ze zullen dan ook nog lang op hun netvlies blijven staan.

Zakelijk
Per evenement houdt Theater Flats één personage aan, dat uitgebouwd wordt.
Theater Flats levert drie uur non stop entertainment (op verzoek langer).
Verloning geschiedt via Tentoo Amsterdam, die ook voor de facturering zorgdraagt.
Er kan een optie genomen worden. Die blijft een maand staan. Mocht er in de tussentijd nog  iemand komen op die datum, dan word  je gebeld en moeten er knopen doorgehakt worden.

Wie Theater Flats belt krijgt Gerline de Poorter (Lies), Francie Lommen (Zus) of Bernadette Hendrikx (Sjaan) aan de lijn.


Theater Flats
Telefoon: +31(0)6 338 681 66
E-mailadres: Flats@theater-flats.nl

Disclaimer | ©1995 - 2014 Theater Flats